A MÁSIK típusú fogyókúra - a szerintem igazi jó - és amiről mindig igyekszem beszélni - és amiben most van egy szuper eredményünk - ezt most nagyon nagy örömmel osztok meg Veletek!

Most, hogy gyakorlatilag nyár eleje óta, 4 edzőtársam kivételével, mindenki szabadságolta magát, és ezért leállt a nagyüzem... most, amikor nem számítottam tényleg semmire...., ért egy olyan hatalmas meglepetés, amit nem tudok nem megosztani Veletek! Nem az én meglepetésem a legnagyobb szám az egészben, hanem a tanulsága. Én beszélhetek tényleg akármennyit, lehetek (lehetnék) olyan meggyőző, amilyen csak akarnék lenni (sajnos nem tudok...), semmi esetre se tudnám megközelíteni se azt a hatást, amit ma én legalábbis éreztem, mikor olvastam az egyik volt edzőtársam Facebook üzenetét.  

November 21-én kezdtünk el edzeni és mellette sokat beszélgetni az egészséges táplálkozásról. Április 28-én pedig volt az utolsó edzésünk, a negyvenedik. Negyven darab másfél órás edzésen és beszélgetésen voltunk túl addigra. A kezdéskor a házi mérleg nem mutatta a súlyát, "overflow" volt, ebben az esetben azt jelenti, hogy valahol 195 kiló körül lehetett, vagy ki tudja pontosan.... ezt azért tartom fontosnak itt elárulni, mert a mai üzenetében írta, hogy most mennyit nyom, így van jelentősége a kezdeti számnak!

Tehát, öt hónap közös munka, valamint ezt követő négy hónap önállóság után kaptam a mai üzenetet tőle, ami itt következik.

először néhány sor volt a családról, majd:

"Én:

Hát valószínüleg mostanra értem meg 100% az életmód váltásra ny

Van mögötte más motivációm is, de ez most nem fontos. Úgy érzem mostmár tudok úgy étkezni és élni, ahogy egy normális egészség tudatos ember ahogy már régóta kellene!

Abszult nem éhezem!!!!! Csak 100%-ban mást és máshogy eszem.

Viszont az edzéseink már nagyon hiányoznak! Edzegetek otthon, de alig emlékszek pár gyakorlatra abból a rengetegből amit csináltunk , így adhok jellegggel csinálom sajnos ami éppen az eszembe jut. De legalább addig is mozgok. Szóval most úgy érzem hogy ezen a téren erősebb vagyok és kitartóbb mint valaha és nagyon köszönöm azt a rengeteg idődet és munkádat amit belém fektettél a kezdő lökéshez.

Meg igaz hogy nem haladt gyorsan, de amit lenyomtunk sok kilót, azt aztán tudtam tartani még akkor is amikor úgymond "Szünetet" tartottam.

Viszont a legnagyobb érdemed a szememben, hogy megtudtad velem szerettetni a gimnasztikát!!!! Köszönöm!!!!!!!!!!

Nagyon, nagyon élveztem minden egyes órát, ahogy láttam magam fejlődi óráról-órára, ahogy észre vettem magamon, hogy előtte elképzelhetetlennek tűnő mozdulatokat, gyakorlatokat tudok megcsinálni!

Az valami elképesztő és csodálatos és "elme megnyitó" volt bennem, hogy bármi lehet és igazából bármit eltudok érni a testmozgás gyakorlásával ha konzekvensen csinálom!

Nagyon köszönöm mégegyszer!!!

Ja és egyébként már sikerült bemennem 170 alá!

168kg"

Ennyi! Ennél több és jobb eredményt szerintem nem is lehet elérni.

Nagyon büszke vagyok Őrá, mert ebben mind a ketten benne vagyunk.

A FunFit egész lényegét itt lehet látni dióhéjban.

Megszeretni a mozgást - önállóan csinálni (csinálgatni, és tudni, hogy mindig egyre jobban fog menni) - türelmesnek lenni magunkkal - nem azonnali hatalmas fogyást erőltetni, hanem alapos, megalapozott, konzekvens változást "élni" a mindennapokban. És ez az, amihez nem lesz szükségetek később semmilyen edzőre. Ti lesztek, nem is lehet más, a magatok legjobb "edzője".

Köszönöm ennek az edzőtársamnak! Annyira szívesen leírnám a nevét, de elhatározásom, hogy ez tényleg "személyes", az edzések, beszélgetések, eredmények - tartom magam ehhez.

A svájci fogyókúráról különben közben kiderült, hogy egy "Lifeplus" nevű, MLM rendszerben működő program és hozzá kapcsolódó termékek. Ehhez képest MÁS - nagyon más - a FunFit.

Nekem ma a FunFit bizonyított (én is csak biztos voltam benne, hogy fog bizonyítani, de az evidenciákat csak a gyakorlatban lehet beszerezni).

Azért várom a Lifeplus hosszabb távú eredményeit is! Egyelőre továbbra sem az én stílusom, nem hiszem, hogy ezen, vagy ehhez hasonló utakon kellene járni, azt hiszem, hogy józan megfontolásokkal, "vissza az eredethez" elven lehet igazán nagyot alakítani. De majd látjuk... remélem!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly