Return to site

Változás

broken image

Szeretném megköszönni Mindenkinek, aki érdeklődött a FunFit iránt a kezdetektől fogva,

a like-okat és megosztásokat!

Vitruáis edzőteremként megyünk tovább, bizonytalan időre.

Továbbra is azt gondolom, hogy az edzés, étkezés az életünk legszórakoztatóbb és legvidámabb része kellene hogy legyen, miközben a kirobbanóan energikus formánkat kellene elősegítenie és fenntartania.

Ehhez próbáltam és még próbálok is segíteni mindenkinek, aki elfogadja azt az új koncepciót, amit a FunFit ajánl.

Érdekes, hogy miért nehéz, amikor a könnyű és magától értetődő felé vezető utat próbálom megmutatni Nektek. Erre még nem tudtam rájönni. De az első egy év a munkámban azt bizonyítja, hogy nehéz.

Most egy időre el kell ezen gondolkodnom. Szeretném, ha a folyamat, amiben könnyűvé és szórakoztatóvá válik az életetek "fitnesz" része, szintén könnyű és szórakoztató lenne. Főleg azért, hogy egyáltalán belefogjatok! Legyen kedvetek belefogni.

Meg kell találnom a megoldást erre, mert ha nem, akkor a FunFit, mint elv, nem egységes, nem egész, és nem különbözik minden más fitnesz programtól. Pedig pontosan az volt az eredeti vízióm, hogy teljesen más legyen, miközben abszolút kivétel nélkül mindenkinek segítsen a legjobb fizikai és egészségi formáját megtalálni. Utána pedig állandósítani. Mivel ez a természetes. Nincs ennél semmi természetesebb.  

Elkezdetem én is a reklám kampányokat, elkezdtem úgy népszerűsíteni a FunFit-et, ahogy minden mást reklámoznak a piacon. A kezdeti reménykeltő sikerek után viszont azt láttam, hogy nekem, és a FunFit-nek ez nem járható út. És akkor elgondolkoztam, miért próbálok ezen járni? Mikor éppen az ellenkezőjét "tanítja" a FunFit is. Ne járj arra, amerre mindenki jár, mert nem sikeres mindenki, vagyis az az út nem való mindenkinek. Találd meg a sajátodat! Most időre van szükségem, hogy én is megtaláljam azt az utat, amin mindenkit a saját "FunFit"-jéhez tudnék vezetni.... öööö... nem mindenkit. Csak sokakat, akik még keresgélnek.

A blogot folytatom, és remélem, a bejegyzések, amiket majd megosztok, segítenek nekem megtalálni azt az utat, ami egyelőre nem látható a számomra. Olvassátok, mert lehet, hogy Ti is kaptok belőle ötleteket a saját útkeresésetekhez.

Úgy gondolom, egyelőre keresek általános életvezetéssel, biológiával, gyógyítással kapcsolatos gondolatokat és tudományos kutatási eredményeket, ahol csak találok. Ezeket, és az ezekhez csatolt reflexióimat fogom valószínűleg posztolgatni.

Örülnék, ha kapnék hozzászólásokat Tőletek! Véleményeket és saját tapasztalatokat.

Szóval, ez itt az én utam irányváltása. És ez is természetes. Remélem, a korrekció megfelelő lesz!